Gyöngyösorosziwww.magyartelepulesek.hu


Normál változat

A falu fekvése, megközelíthetősége

Természeti adottságok

A falu története

Látnivalók, nevezetességek

A falu gazdasági élete

Programok

Egyház

Civil szervezetek

Önkormányzatok, Polgármesteri Hivatal

Önkormányzat intézményei

Művelődési Ház Női Klubja
 

Vezető: Nemcsik Lászlóné

Céljuk: Szabadidős és kulturális programok szervezése és lebonyolítása, első sorban az itt élő nők számára. Ismerkedés Magyarország kulturális és természeti kincseivel a helyiek bevonásával. A klub keretein belül működik az Asszonykórus, amely népdalcsokrokkal lép fel különféle rendezvényeken.

 Gyöngyösoroszi Sportkör
 

Elnök: Bagi Illés

Jelenleg az országos hírű Tollaslabda Szakosztály működik.
A Sportkör 2007-ben ünnepelte fennállásának 50. évfordulóját, amelyet május 26-27-én két napos rendezvénysorozattal és egy ünnepi kiadvánnyal tett emlékezetessé.Szabadidős Lövészklub
   

Elnök: Molnár Tibor

Szabadidős sportlövészet, valamint kulturális programok szervezése és lebonyolítása a feladatuk.
Tanítványaik az évek során korcsoportos versenyeken több országos bajnoki és Tízek Bajnoka címet szereztek, valamint országos diákolimpiai bajnokot adtak csapatuknak és iskolájuknak. Többször megnyerték az OB II-es csapatbajnokságot, kétszer szerepeltek az OB I-ben. Az 1971-ben alakult szakosztály legkiemelkedőbb versenyzői az első időszakban: Tóth II. Jószef, Tóth István, Tóth Sándor, Tóth Beatrix, majd a csapatbajnokságokban sikeres: Szabó Lehel, Gubancsik Gyula, Szedmák Róbert, Horváth László, Rudas Ildikó, Nemcsik Éva, Rudas Gabriella és Szőke Zsuzsanna. Asz utánpótlás versenyeken sikert sikerre halmozó Molnár Gabriella, Zimány Tamás, Lőrincz Tibor, Szőke György és Tóth Zsolt. Zimány Tamás elnyerte a „Heves Megye Jó Tanulója” kitüntetést is.

Napjaink legsikeresebb versenyzői Dudás Ádám és Berzsenyi Ivett. Berzsenyi Ivett 2004-ben korcsoportjában az „Év játékosa” lett és megkapta a „ Heves Megye Jó Tanulója, Jó Sportolója” elismerést is.Gyöngyösoroszi Polgárőrség
Kiemelten Közhasznú Szervezet

 
 


Polgárőrvezető: Kinczel István
 


Feladatukat képezi Gyöngyösoroszi község közrendjének, közbiztonságának javítása, rendezvények biztosítása, az ifjúság védelme.
  
 


weboldal készítésGyöngyösoroszi Község Önkormányzatának hivatalos honlapja